Eerste keer als hoer met vreemden

Als vrouw is het belangrijk te beseffen dat je in een geweldige machtspositie zit. Je hoeft niet eens super sexy te zijn. Hoe slank of rond je ook bent, hoe weelderig of kort je haarbos, hoe vol of leeg je borsten, hoe dik of plat je kont… het speelt allemaal geen rol zolang je maar beseft dat je iets hebt waarmee je elke man tot een gewillig “ja-knikkertje” maakt. Ik besef dit als geen ander. “Ik” ben een vrouw van mid 50 die met zo’n 1.75m en 65 kilo een best wel aardig figuurtje heb. Al is door de jaren heen mijn kont wat te plat geworden, mijn billen wat te slap en zijn mijn borstjes als lege hanguiertjes. Ik besef dat dat allemaal niets uitmaakt. Als ik iets wil dan krijg ik het. Leuke nieuwe outfit, een Gucci handtas, leuke halsketting? Ik hoef het niet te nemen, ik krijg het als ik erom vraag. Wat is dan het geheim? Seks en timing; dat is het geheim. Een man nemen op het moment dat hij niet meer kan denken. Tenminste zijn onderste hersenen nemen al het denkvermogen weg. Zij denken; “ik moet dat wijf mijn zaad geven”. Simpel. Dus als je iets wil, dames, dan breng je je man in een roes van extase en op dat moment sla je toe. “schat ik heb eens gedacht…”. Hij geeft altijd toe op dat moment.

Dat is dus mijn trucje om wat gedaan te krijgen. Nu droomde ik al een tijdje van iets stouter dan zomaar een cadeau of luxe productje. Ik wilde mijn grenzen wel eens verleggen op sexueel vlak. Mijn ultieme fantasie was om me in onze camper te laten gebruiken als een hoer. Gewoon ergens naar toe rijden, ons installeren en me dan door de ene na andere bezoeker laten afrijden, doorneuken en bare laten vol of onderspuiten. Dat alles terwijl mijn man gewoon mocht toekijken. Dus die avond, zat ik gulzig aan de paal van mijn man te slurpen en terwijl ik zijn balletjes begon te kneden, kwam deze fantasie er uit. Hij versteef even. Dit is wel wat extreem zei hij. trouwens hoe ga je aan die mannen geraken? Daar had ik al over nagedacht natuurlijk. Er zijn van die rendez-vous parkings waar ze het in de bosjes doen en er zijn sites waarop afspraakjes worden gemaakt. We plaatsen gewoon een add dat we op moment x daar zullen zijn en dat ze een gratis sletje krijgen in een luxe camper. En dan gaan we gewoon naar daar… Ik voelde ondertussen dat mijn man weer harder werd. Het verhaal wond hem duidelijk op. Komaan, ging ik verder. Zou je niet eens graag je vrouwtje zien afgereden worden door een andere man? Het maakt me wel wat geil, zei hij. Als dat je geil maakt, wat dan als er 5, 6 of misschien wel 10 mij neuken? Antwoordde ik. En weet je. Als het je bevalt dat kunnen we het volgende keer misschien eens omdraaien, dat jij je aanbiedt en ik toekijk. Ik wil ook wel eens kijken hoe jij een ander vrouw tot je neemt. Of misschien wel eens een man… lachtte ik.

Fuck zei hij, jij bent zo’n fucking geile slet, ik wil je bek volspuiten en dan regelen we de camper advertentie. Enkele dagen later stelden we onze camper op op een parking langs de snelweg. We hadden laten weten dat we er zouden zijn en dat ik volledig ter beschikking zou zijn. Achteraan de camper hadden we een groot dubbel bed. Onder de lakens hadden we een plastieken beschermhoes gelegd, je wist maar nooit. We hadden uitgebreid glijmiddel voorzien en ik had mijn favoriete buttplug, een mega dildo en nog wat attribuutjes zichtbaar uitgestald.
Ik droeg een zwarte latex broek met een volledig open kruis. Dito voor mijn bh. Zwart lederen straps en open zodat mijn kleine lege hangborstjes naar buiten hingen. Ik had een dikke plug met een blinkende nepdiamant in mijn ster gestoken en die plug was duidelijk zichtbaar, net als mijn intenties dus. Mijn man was nerveus. Hij kuste me nog even en liet zijn handen over mijn kont glijden. Je ziet er zo geil uit dat ik al bijna vanzelf klaar kom zei hij. De parking was donker en er stonden een 5 tal auto’s. Het was moeilijk te zien of er activiteiten waren. Ik ga eens even over de parking stappen, zei ik. Wat zo? Zei hij. Natuurlijk zo, repliceerde ik. Dan weet ik meteen of er interesse is. Ik deed mijn zwarte laklaarzen aan. Hoog hieltje en tot net boven de knie. Toen ik de camper uitstapte overviel me onmiddellijk dat super geile gevoel. Ik voelde me oppermachtig. Ik wist dat ik die avond mannen ging leegpompen, ik ging hun zak voelen krimpen in mijn handen, hun ogen zien wegdraaien als ze hun sperma uit hun zaadstokken pompten. Ze zouden allemaal van mij zijn. Ik wandelde even over de parking. Een autoraam gleed open en de man gebaarde naar me. Ik stapte op hem af en stopte naast het open raam. Mijn kut kwam zowat op zijn gezichtshoogte. Ik voelde zijn hand tussen mijn benen glijden en een vinger over mijn clit schuiven. Wat ben jij een geil stuk, klonk het vanuit de auto. Ik bukte me en keek hem recht in de ogen. Heb jij zaad voor mij? Vroeg ik. Als je dat maar weet zei hij en hij greep zelf in zijn kruis. Kom, zei ik en ik kuste hem op de mond. Ik stapte terug naar de camper en hoorde het autoportier. Hij volgde me als een slaaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *