Ik moest wat boodschappen doen en kwam op mijn ronde door het winkelcentrum langs de hema en omdat ze daar toch van die heerlijke worsten hebben besloot ik er 1 te gaan halen. Ik ging met mijn worst aan een tafeltje zitten en smeerde de mosterd er op. Aan het tafeltje tegenover me kwam een leuk vrouwtje zitten die ook een worst had gehaald en ze glimlachte naar me. Toen ze de worst in haar mond stak om er een stuk van af te bijten kon ik een glimlach naar haar niet onderdrukken en nam ook een hap van de worst. Glimlachend stak ze haar worst weer in haar mond maar duwde hem wel heel diep naar binnen en terwijl ze me aan bleef kijken haalde ze hem weer langzaam uit haar mond zonder haar blik van me af te wenden. Ik kon het niet nalaten om mijn worst op dezelfde manier langzaam in en uit mn mond te laten glijden en en toch een stukje af te bijten. Dat dit in een drukke winkel nogal opwindend is begrijp je natuurlijk wel. Maar terwijl ze me maar glimlachend aan bleef kijken kwam aan elke worst komt natuurlijk een eind en toen deze op was moest ik toch een manier verzinnen om een praatje met haar te maken. Toen ze opstond om te vertrekken zag ik dat ze wel een behoorlijk zware boodschappentas bij zich had dus nam ik mijn kans waar en vroeg ik of ik haar moest helpen de tas te dragen. Heel graag antwoorde ze en zei dat ze nog wel even een leuk truitje moest passen dat ze had zien hangen. Geen probleem zei ik en ging met haar de winkel in waar ze 2 truitjes pakte en naar de paskamer toeging.

Ik wachtte buiten het hokje tot ze haar hoofd langs het gordijn stak en vroeg of ik in het hokje kwam om even te kijken. Met tas en al schoof ik het hokje in en ze vroeg hoe het stond. nou dat was wel ok. nu even de andere passen en ze trok het truitje uit en omdat ze geen bh (meer) aanhad stond ze daar met een paar prachtige borsten voor me en direct pakte ze mn hoofd en drukte die tussen haar borsten. Gelijk helemaal wild begon ik direct aan haar stevige tepels te knabbelen en voelde hoe ze mijn broek probeerde los te knopen. Ik fluisterde nog van dat kan hier toch niet,maar toen ze door haar knien zakte en mijn inmiddels harde lul uit mn broek haalde was mijn weerstand gelijk gebroken. En net als met de hema worst nam ze hem in haar mond en al snel was hij over de volle lengte in haar keel verdwenen. Pijpen kon ze wel, want binnen een minuut voelde ik al een zaadlozing komen en terugtrekken kon al niet meer dus terwijl mijn lul nog in haar slokdarm zat spoot ik mijn zaad diep naar binnen en bleef ze mn ballen kneden tot het laatste druppeltje er uit was. Ze zoog en likte hem helemaal schoon en ging weer staan en terwijl ik mn broek weer dichtmaakte trok zij het tweede truitje aan en vroeg welke ik het leukste vond. Dat werd dus de eerste en die ging ze afrekenen bij de kassa. Haar tassen dragend gingen we naar de parkeerplaats en zette de tassen in haar auto. Toen ik mij verontschuldigde voor de vroege zaadlozing had ze daar alle begrip voor en zei : je gaat toch nog wel even mee om de tassen binnen te brengen zeker want wat mij betreft ben ik nog niet klaar met je hoor. Dus stap maar in, ik woon maar 1 straatje verderop dus je kan je auto wel laten staan. Denkend aan dat pijpgeweld had ik daar geen bezwaar tegen en stapte in en gingen we naar haar huis. Het nadeel was wel dat ze 4 hoog woonde zonder lift en ik de zware boodschappentassen kon dragen, maar je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk. Ik zette de boodschappen in de keuken en toen ik mij weer omdraaide naar de kamer stond ze daar al spiernaakt met haar rug naar me toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *